2019-12-26 202 浏览
经过旺角太子附近,好耐冇打过边炉,所以上OpenRice 揾吓有咩好食,见到呢间火锅店呢排做紧七折优惠,所以我地就决定食呢间。望到有几种汤底,本身谂紧食火焰波士顿龙虾海鲜锅,但系店员推荐花胶鱼翅鸡锅,有鲍鱼花胶鱼翅金华火腿,所以我哋就拣咗呢个。呢个锅鲍鱼都有几只,一试个汤好清甜,好似屋企煲嘅老火汤咁,好正。我地叫咗个海鲜拼盘,有波士顿龙虾,圣子,海虾,广岛蚝。我哋四个人食份量岩岩好,我自己最推荐龙虾,好鲜甜又多肉!而蚝都好新鲜!另外仲叫咗个顶级安格斯牛颈脊,呢个真系食到停唔到,牛肉肥瘦分布岩岩好,食落好香牛味!另外因为有七折优惠,所以就叫左自家制墨鱼丸同黑松露鲜虾丸,我自己就钟意食墨鱼丸,因为好香口弹牙,而朋友就好钟意食黑松露鲜虾丸,因为好香黑松露味。建议大家可以叫多啲其他𩠌,呢度仲有豆苗,不过个餐牌冇写要自己问架,呢啲都有七折。下次都会想再黎食呢间,就会试下龙虾海鲜锅。

好,我自己最推荐龙虾,好鲜甜又多肉!而蚝都好新鲜!

建议大家可以叫多啲其他𩠌,呢度仲有豆苗,
不过个餐牌冇写要自己问架,呢啲都有七折。

下次都会想再黎食呢间,就会试下龙虾海鲜锅。