2018-01-03 538 浏览
早前朋友的生日饭试咗呢间pizza店。系一间在呢条铜锣湾"食街"的corner装修得靓靓的小店。由于系pizza店,平时经常2个人食晚饭时都冇试,今晚终于可以第一次入去光顾!打开menu, 除咗pizza仲其他小食及paster等主食。由于小店的坐位及餐枱都唔系好大,感觉食物都唔会系好太碟🤔我今次一共3人进餐,叫咗一个pizza,paster同一个小食:Pizza底好味唔驶讲一定唔系港式连锁𠮶只厚薄适中,唔会太簿好似食饼干咁脆边中间软软地三文鱼每块一片方便食Pizza的芝士汁均衡,整体味道唔错!不过三文鱼子可以多啲啦!意粉合格软壳蟹沙律沙律底大大碟;软壳蟹都有4-5件份量ok ~~~炸得啱啱好味道都唔错感觉呢度每碟的份量系for3-4人食,人多的话就唔够share,要开双先得啦。整体好食,想食靓pizza的话会番食

Pizza底好味
唔驶讲一定唔系港式连锁𠮶只
厚薄适中,唔会太簿好似食饼干咁
脆边中间软软地
三文鱼每块一片方便食

意粉合格

整体好食,想食靓pizza的话会番食