2018-08-02
天海午餐天妇罗御膳-兄,$250包成9款天妇罗,有海胆,车海老x2,白身鱼,穴子,鸡蛋同野菜x3。质素完全冇将货就价,极之高质素同抵食。师傅仲唔知点解将穴子改咗做生蚝天妇罗俾我,可谓正中下怀,啱哂我。原本谂住Ala carte追加鱿鱼,同一宝嘅比较一下,但可惜冇货。唯有改帆立贝,一分为二咁炸效果唔太突出。另外加咗椎茸同占地(日本菇㖞) 呢两个反而好出色😋👍🏻午市上菜会比较有效率,以咁经济嘅价钱绝对可以理解。餐厅座位唔多,繁忙时间可能要排一阵队。天妇罗御膳-兄,$250包成9款天妇罗,有海胆,车海老x2,白身鱼,穴子,鸡蛋同野菜x3。质素冇将货就价,极抵食。师傅仲唔知点解将穴子改咗做生蚝天妇罗俾我,可谓正中下怀,啱哂我。原本谂住Ala carte追加鱿鱼,同一宝嘅比较一下,但可惜冇货。唯有改帆立贝,一分为二咁炸效果唔太突出。另外加咗椎茸同占地(日本菇㖞) 呢两个反而好出色😋👍🏻午市上菜会比较有效率,以咁经济嘅价钱绝对可以理解。餐厅座位唔多,繁忙时间可能要排一阵队。
大叶天妇罗
蛋天妇罗