2022-05-10
行经大角咀见到新开左一间西式餐厅,牌面光猛,睇落唔错,一于入去来个happy hour🍻🍻坐低后,店主主动推介一款特色食物,话系西班牙辣椒仔,小弟孤陋寡闻,真系未食过,一于叫来try try😝😝另外都叫左个芝士薯条同埋红酒辣肉肠配面包粒来当前菜😋😋一上枱,就闻到超香,个辣椒仔非常大只,食落相当唔错,辣椒仔本身非常甜,店主喺上面加返少少盐,变得更加惹味🥳🥳个红酒辣肉肠亦相当出色,肠仔食得出真材实料,绝对唔系超级市场嘅货色,加上焗到非常松脆嘅面包粒,真系要即刻叫番杯啤酒啤一啤佢!🤩🤩最后亦都叫咗个西班牙墨汁饭,呢个墨汁饭掂呀!色,香,味都有!海鲜好足料,系我近年来食过最好食嘅risotto之一!😍😍如果大家行经大角咀又想饮杯嘢,绝对推荐嚟呢间度食!🤪🤪
另外都叫左个芝士薯条同埋红酒辣肉肠配面包粒来当前菜😋😋
如果大家行经大角咀又想饮杯嘢,绝对推荐嚟呢间度食!🤪🤪