2018-04-10
早几日同朋友到红磡食晚餐 经过呢间小店 舖仔细细但吸引左我地一班人入去试下首先我地点左个南乳鸡翼 鸡翼肉质鲜嫩而且好够南乳味 烧嘅时间岩岩好 好脆跟住就试左个串烧番薯仔 啲番薯好够甜而表面烧到好脆有种好似焦糖嘅香甜味 值得一试之后就食左呢个鸡泡鱼干 好有咬口 配埋个蛋黄酱非常开胃呢个鸡软骨都好好食 好脆口呢个芦笋肥牛卷 肥牛烧完都仲保存到啲肉汁系度而芦荀唔会烧得太干 食完个口都唔会觉得好油而呢个安格斯牛柳粒听店员讲唔系成日有 咁岩我地去食果日有 所以一定要试下 牛柳粒肉汁丰富 烧得唔会过份熟 值得一试最后就系鳗鱼饭 呢个饭后到呢度系一定要试!真系超好食 鳗鱼烧得好好 佢食落口唔会有太多骨而且唔会食到有腥味 配合埋个饭食真系想食多几碗经过红磡想揾野食嘅话 呢间小店真系值得一试
之后就食左呢个鸡泡鱼干 好有咬口 配埋个蛋黄酱非常开胃 呢个鸡软骨都好好食 好脆口 呢个芦笋肥牛卷 肥牛烧完都仲保存到啲肉汁系度而芦荀唔会烧得太干 食完个口都唔会觉得好油 而呢个安格斯牛柳粒听店员讲唔系成日有 咁岩我地去食果日有 所以一定要试下 牛柳粒肉汁丰富 烧得唔会过份熟 值得一试 最后就系鳗鱼饭 呢个饭后到呢度系一定要试!真系超好食 鳗鱼烧得好好 佢食落口唔会有太多骨而且唔会食到有腥味 配合埋个饭食真系想食多几碗 经过红磡想揾野食嘅话 呢间小店真系值得一试