餐厅: Casa Lisboa Gastronomia Portuguesa
资讯:

Hello 大家好,又系我地Hkfunlife小编分享好餐厅既时间啦 话说突然想食葡国菜,今日特登搭车嚟食呢间位于中环云咸街63号巴力大厦2楼既葡国餐厅,叫做Casa Lisboa Gastronomia Portuguesa。我地到达餐厅后,确认订座及量度体温就入座噜。坐低之后,店员提供餐牌,我地唔洗几分钟已经谂好要嗌咩。另外呢间餐厅二至四人嘅座位好大,埋到枱见到枱面清洁、没有任何污渍/破损,卫生情况令人满意。食葡国菜必叫既当然系葡国乳猪,所以我地就点左个慢烤葡国乳猪试下。乳猪外皮烤得好脆,里面好JUICY,配埋个又香又软绵绵既炒饭,好好味。

葡国乳猪
2021-08-02