2021-04-14
想食匀海港城可使用Coupon嘅餐厅今次来到芽庄4人order左10款菜式+4杯饮品有coupon嘅情况下真系好抵推介1.芝麻虾多士:感觉唔算超级热气,配上千岛酱同大大虾肉真系好好好味虽然唔知道虾多士系唔系越南名物。2.牛柳汤河粉:牛肉同河粉都好滑,而且重点汤底饮完唔会觉得重味精。3.生虾🦐:价钱超抵,未试过一碟有咁多只生虾,虽然相对size比较细。4.通菜:正常绿色食物,味道适中。5.软壳蟹:炸到金黄酥脆。6.软壳蟹木瓜沙律:想有酸酸甜甜嘅感觉,软壳蟹份量足够,美中不足系落左九层塔抢晒木瓜嘅味道,要拣晒出来先得。(以上排名分先后⋯)可以skip嘅1.纸米卷:冇味😂2.牛油鸡翼:炸衣太硬3.沙爹猪肉串烧:可能系五花腩嘅关系,但系全部都系白雪雪嘅肥猪肉⋯吞唔到落口4.三文鱼捞檬:檬粉正常,可惜三文鱼太干太结实。好似拆肉会变成三文鱼松咁🙃饮品:椰青+薄荷soda+咸柠檬soda+越南啤酒(全部正常发挥)整体来讲,价钱同味道都系值得再encore嘅餐厅。
今次来到芽庄
推介
4.通菜:正常绿色食物,味道适中。
5.软壳蟹:炸到金黄酥脆。
(以上排名分先后⋯)
可以skip嘅
1.纸米卷:冇味😂
2.牛油鸡翼:炸衣太硬
整体来讲,价钱同味道都系值得再encore嘅餐厅。