2015年第一餐,好满足 话说同细妹两个人想食all day breakfast, 发觉沙田新城市好多人又冇咩好选择就过左黎,就打黎古朴问有冇位, 佢地见我15分钟就到,就帮我reserve左位! 环境好有心思,好有格调,有播耳熟能详嘅英文background music啲食都好大份,但水准依然keep到,个意粉嘅磨菇好大粒,仲好多,一啖意粉一啖菇,不过烟肉份量就正常,最紧要啲意粉本身已经好有味,应该好豪咁捞左好多芝士,牛油同蛋汁,yummy,好有盛意个古朴汇集,即系all day breakfast就唔洗讲,值得一试,好足料,benedict egg都好juicy!假日休闲好去处!支持依啲小店
2015年第一餐,好满足

假日休闲好去处!支持依啲小店
梳乎里咖啡(左上),古朴汇聚A (右上), 蛋汁磨菇烟肉意粉(左下),caramel latte (右下)
  • 古朴汇聚A
  • 梳乎里咖啡