2021-07-02
是日假期同妈妈游完车河,去到apm泊好车已经2点饿到傻,于是我地就决定边间餐厅条队最短就食边间😂😂等左一阵茶木就位唔理3721就入去医肚🤪假期没有任何套餐,全部单点,我地各自叫左一个主食同一杯野饮😋炸鸡排肉燥饭$72一个饭收70几蚊,所以份量都算多😂鸡排块块大大旧,肉燥加埋半只流心蛋同咸酸菜捞饭食一流😋红烧半根半腩牛肚面$76牛嘅份量唔算多,反而萝卜就大大旧🥲不过加埋d面妈妈都话够哂饱嘅草莓樱姬$40呢杯打卡一流,夏天饮完冻冰冰劲正,连隔离台个姐姐望到都忍唔住要搭讪😂初初叫个阵唔知枝饮管原来食得,咬下咬下冇左少半枝,妈妈重以为我呃佢,好彩自己有带环保饮管出街,如果唔系食剩半条饮管都唔知点饮埋杯野😂综合鲜果茶$39都系一般水果茶咁入面放左几种切片嘅生果啦,妈妈本身叫左少甜,但唔知系咪因为杯茶入面有热情果,所以都几甜😂怕甜嘅人就唔好叫呢杯茶喇😂😂
炸鸡排肉燥饭$72
红烧半根半腩牛肚面$76