近期大热夏威夷盖饭Poke Bowl,主要以海鲜、蛋白质食物、切块蔬果,以低油低盐方式烹调🥣低卡高蛋白且营养均衡,够晒健康🤟🏻位于荔枝角嘅「Pickabowl」正正主打Poke Bowl,盖饭选择多到花多眼乱,仲可以DIY自由配搭😍总有一款啱你口味❤️.🍴DIY自选💰$106🔸任拣两款Protein、一款Veggie、一款Base拣咗「烟熏油辣味三文鱼、西班牙蒜油八爪鱼、红菜头配搭、黄姜花椰菜饭+半糙半饭」💕颜色七彩缤纷,卖相已经令人口水直奔🤤三文鱼微辛感增添惹味,八爪鱼爽弹鲜味😚红菜头配搭中嘅菠萝,酸甜味道令胃口大增😆额外加$12要埋牛油果,有成半个好满足🥰加$25可以升级套餐,包鲣鱼昆布汤、温泉蛋、甜品😌温泉蛋蛋香味浓,捞饭食劲正🤪.🍴慢煮天多利鸡💰$79慢煮鸡胸+蛋黄组合(菠萝、青瓜、蟹籽、蛋黄酱)💕切粒鸡胸以慢煮方式烹调,肉质好嫩口好😋佐以印度香料汁,微辛好香口😙蛋黄组合虽然有蛋黄酱,但整体感觉都好清新😌.炎炎夏日冇乜胃口的话,整返碗夏威夷盖饭就啱晒🤓

🍴DIY自选
💰$106
🔸任拣两款Protein、一款Veggie、一款Base

🍴慢煮天多利鸡
💰$79
慢煮天多利鸡

炎炎夏日冇乜胃口的话,整返碗夏威夷盖饭就啱晒🤓