Poking

2023-10-22 17 浏览
💕一直都好喜欢又健康😍摆盘够晒色彩缤纷嘅poke饭⭐️啖啖鱼🐟同埋肉🥩再加埋大量蔬菜切晒粒粒😋营养价值又高💯食完身心感觉都轻松啲呀🥳🉐️Creamy Baby 🌈好喜欢材料新鲜嘅poke饭😍呢个poke饭入面🈶️好多切左粒粒嘅三文鱼🐟食落去嘅味道就有啲Wasabi味👍仲有青瓜🥒牛油果🥑鸡蛋丝🥚豆腐😋大量蟹籽❤️木鱼丝🐟脆炸蒜粒同埋芥末乳酪沙律酱添🌽正呀喂🥳💢加$33叫多杯冻鲜奶咖啡☕️放假叹杯香浓咖啡系好爽嘅🥳🈵Healthy Fruit Delight🌈经常做运动嘅朋友仔一定会好喜欢呢个poke饭💯里面除咗有好嫩滑嘅鸡胸肉之外✅仲有好多新鲜嘅芒果粒粒🥭同埋菠萝粒粒🍍配埋糙米饭🍚真系🈚️🉐️输呀🥳💢加$45饮埋大大杯嘅皇家奶茶高蛋白饮😍正到晕呀🥳呢个好推介呀💯

🉐️Creamy Baby

💢加$33叫多杯冻鲜奶咖啡☕️放假叹杯香浓咖啡系好爽嘅🥳