2024-04-05
呢日特登揾间健康cafe,谂住晚餐食得健康啲,留肚食甜品都唔会咁大罪恶感😂。甫入餐厅发现原来有驻场歌手,即刻觉得好有情调👏🏻👏🏻而且唱得好好听。睇餐牌见来大部份菜式都经营养师推荐,仲有生酮菜单,餐单有晒卡路里计算同配料成份,非常适合keep fit同健身人士。❤️蟹肉樱花虾香辣番茄忌廉冬粉第一次食呢个食物配搭,好好味,蟹肉同樱花虾有好多,酱汁唔浓唔会感觉忌廉太多,但好够味,配搭冬粉好健康。❤️ 明太子汁烤三文鱼扒配古斯米 真系健康人士之选,健康嘅古斯米同埋蛋白质丰富嘅三文鱼扒,健身人士最爱。❤️台式鸡腿肉包饭 呢个配搭好有趣,鸡肉包住少量饭同埋蔬菜粒,第一次食,估唔到都好好食。❤️营养奶昔 - 赤丹绯红粉红色饮品,系士多啤梨+蕃茄+香蕉+燕麦奶,非常健康,女士饮就啱晒,可以去水肿。❤️宇宙星尘 天蓝色饮品,好靓又好好饮,系菠萝+香蕉+柠檬水,有消除疲劳功效,啱晒啱啱收工嘅男士。❤️荷阑宝贝斑戟配红莓酱 细细份,有蓝莓配红莓酱同埋无花果,食落唔heavy,满足咗想食甜品但唔会肥腻嘅欲望。呢间cafe真系要推介俾身边生酮饮食同keep fit嘅朋友仔,咁多配搭,好食之余又健康。
❤️蟹肉樱花虾香辣番茄忌廉冬粉
❤️ 明太子汁烤三文鱼扒配古斯米