2022-08-31
▫️呢排想食健康少少🧏🏻♀️ 因为最近个个见到我都话我肥左‼️ 太过分喇明明只系件衫洗到缩左水😤▫️要健康又好食即刻谂起poke bowl🍚 呢间已经encore过几次💛 要饭底/ 菜底,想点配搭都得😍🍣 “TUNA + SALMON” Poke Bowl $98▫️我就要自选,可以拣1-2款主食,要左吞拿鱼+三文鱼,2款主食感觉抵啲🤪 吞拿鱼系瘦版🤣 不过食落都新鲜唔会腥🐟▫️拣左珍珠糙饭+沙律菜,要左少饭但都仲系好多饭😂 配料免费自选3款,拣左豆腐、香菇、青瓜🥒 成件事好健康😝▫️要左山葵乳酪酱,觉得同鱼生最夹😙 份量岩岩好,捞匀晒鱼生同饭,但又唔会多到好漏☺️ ▫️调味料都有7款可以拣,紫菜丝、芝麻、木鱼丝等,小朋友先做选择,我全部都要🤭🌴 “CALIFORNIA” $98▫️fd子就拣set好左既 “CALIFORNIA”,有三文鱼、青瓜、鸡蛋丝、三文鱼子、果仁芝麻酱,最欣赏三文鱼子都唔会有腥味👍🏻▫️话说fd子一坐低就话好肚饿想加大个饭😂 好彩制止左佢,食完regular size已经劲饱🤣🐓 威鸡鸡 $38▫️叫左个夏威夷炸鸡,简称威鸡鸡🐔✌🏻 一咬落口热辣辣又多汁🤤 沙律酱加入少少辣椒粉,配埋
🌴 “CALIFORNIA” $98
🐓 威鸡鸡 $38
▫️叫左个夏威夷炸鸡,简称威鸡鸡🐔✌🏻 一咬落口热辣辣又多汁🤤 沙律酱加入少少辣椒粉,配埋一齐食好惹味🔥
🥑 牛油果奶昔 $38
▫️好浓既牛油果味,好似食紧牛油果糊仔咁😂 我就唔系好接受到但fd子几钟意,呢啲真系见人见智🫠
▫️餐厅系一人一张纸剔完拎出去落单既,如果有更改就画得清楚啲喇👀 话说fd子剔完啲配料但最后唔想要就打交叉❌ 不过店员唔清楚,就照加晒,而我地食到最后奇怪点解有腌萝卜先知🤣 btw腌萝卜又几好食😝