2023-05-23
今日收工之后同好朋友一齐去上环兆成行探店,选购d精油用来按摩放松,行完都系时候食晚饭啦,大家都想食得健康,于是过对面试下尼间Poking ,个招牌好醒神!Spicy Ahi Tuna 吞拿鱼、枝豆、青瓜、芒果、芝麻碎、紫菜丝、辣酱油、Brown Rice &Mixed Green糙米饭配沙律菜$108辣辣地好开胃,啱晒呢排夏天冇乜胃口嘅我,吞拿鱼新鲜,配菜好爽口,糙米饭烟靭,好有咬口,芒果香甜多汁,份量好大两个女仔食都应该够饱Creamy Baby 三文鱼、牛油果、鸡蛋丝、豆腐、青瓜、蟹籽、木鱼丝、脆炸蒜粒、芥末沙律酱、Sushi Rice &Mixed Green 寿司饭配沙律菜$118三文鱼新鲜,豆腐同牛油果口感滑溜,果然够creamy ,配埋脆炸蒜粒,口感丰富,寿司饭软熟,搭配得当餐厅环境简约舒服,就算晚饭时段也不会拥挤,想食得健康、清爽同没有负担嘅话,不妨一试!
三文鱼新鲜,豆腐同牛油果口感滑溜,果然够creamy ,配埋脆炸蒜粒,口感丰富, 寿司饭软熟,搭配得当