2017-09-10 150 浏览
前几曰同朋友睇戏前,行咗去Sogo超市想买个午餐食,发现原来sogo 低层装修后,多咗好多新嘅小食外卖店。我同朋友试咗Helfit Deli外卖店,佢主打健康饮食,有包类、沙律、新鲜果汁,全部都系注册营养师设计,食得健康又放心。我同朋友叫咗个低卡招牌龙虾包,足足有六吋长,龙虾肉份量很足,非常爽口同鲜甜,而且佢地用咗三低酱,又低卡又好食。另外面包非常松软,好味道。点多份菠萝沙律来share,味道超鲜甜多汁,好好食,好fresh 果汁可以自选两款口味,我选咗苹果沟西柚,酸酸甜甜,好好饮又解渴。朋友点咗杯牛油果香蕉沙冰,朋友话第一次饮牛油果配香蕉沙冰,佢话味道好清新,牛油果同香蕉很夹。

皇牌龙虾包

菠萝沙律