2020-10-05 194 浏览
🌕Hello我系Moon🌕今日经过尖沙咀买嘢🥳见到附近有一间健康饮品茶店就决定喺呢度饮番杯啦!🤤呢度嘅装修摆设都好特别🥰有一种令人放松好舒服清新嘅感觉,🤩其实都可以讲系一个打卡位,🤪呢度嘅餐牌选择好多好多,😋而且好多配搭😋都系未见过嘅仲有好多茶嘅品种我都系未饮过,🤤好特别嘅一间饮品店!😚我同朋友一人一杯饮品,🥳我就试吓佢嘅决明子茶配黑糖桃胶,🥰其实我冇谂过桃胶可以放入茶入边饮,🤩决明子茶其实我从来未饮过,😋所以好期待佢嘅味道!🤤朋友𠮶杯就系红麦茶鲜奶配小芋圆,😋饮得出系用鲜奶整,🤩而且红麦茶同鲜奶好夹,😚茶香奶滑,🥰我最满意就系佢嘅 小芋圆,😋口感好特别,🥳细细粒好易入口,😍而且仲好好味添,🤤饮落去都几过瘾㗎!🤩🌕MoonMoon对依间健康饮品店真系好满意,🥰尤其系佢茶类嘅配搭真系好特别🌕
🌕Hello我系Moon🌕
今日经过尖沙咀买嘢🥳
见到附近有一间健康饮品茶店就决定喺呢度饮番杯啦!🤤

呢度嘅装修摆设都好特别🥰
有一种令人放松好舒服清新嘅感觉,
🤩其实都可以讲系一个打卡位,
🤪呢度嘅餐牌选择好多好多,

我同朋友一人一杯饮品,