2024-10-24
今日分享下我系铜锣湾偶遇健康饮品店🥤潮流兴饮咖啡/废水🤔🥲饮得多都会好有罪恶感同时间潮流兴健康预期要饮嘢不如饮啲健康啲嘅饮品啦☺️女孩子成日都话要减肥系终身嘅副业🤣今日经过舖头门口见到”代餐”两个字就吸引咗我入去🤣🤣🤣原来入面系卖奶昔/果茶仲有好多款选择今次我叫左杯香蕉朱古力奶昔🥤店主话: 每杯奶昔 - 营养昔粉, 包含多种营养, 蛋白质, 钙质及高纤, 配上黄金亚麻籽粉及奇亚籽, 含奥米加3及高纤维.可以增加饱肚感 成为代餐。太好了🥳又可以唔使食咁多嘢啱晒减肥中嘅我🤟🏻另外我朋友叫左杯热情果茶🍹每杯花果茶 - 瓜拿拉茶粉, 能提升精神状态和补充体力. 经提炼蔖荟汁, 调理肠道又不会肚泻.⚠️重点系⚠️唔甜🤙🏻好好饮如果你喺铜锣湾附近 口渴想饮杯嘢唔好饮咁多咖啡/废水啦😂改变饮健康饮品不妨可以试吓呢间舖头😙😙推荐‼️‼️📍 一杯 (铜锣湾)铜锣湾希慎道8号裕景商业中心地下G113号舖#奶昔#代餐#健康饮品#花果茶#燕麦#亚麻籽#瓜拿拉#废水#手摇饮品#咖啡
潮流兴饮咖啡/废水🤔
⚠️重点系⚠️唔甜🤙🏻好好饮
如果你喺铜锣湾附近 口渴想饮杯嘢
唔好饮咁多咖啡/废水啦😂改变饮健康饮品
不妨可以试吓呢间舖头😙😙推荐‼️‼️
📍 一杯 (铜锣湾)
铜锣湾希慎道8号裕景商业中心地下G113号舖