餐厅: EverShine
资讯:

2020-07-20 19 浏览
之前见呢间餐厅有人打卡,环境靓,又标榜健康!岩哂我!一于试试~Menu内既每样野都有写kcal几多,方便想keep fit既女士选择🤣蓝色螺旋藻乳酪碗($78)比佢咁colourful既蓝色吸引!其实系因为系落左螺旋粉,天然既色素,而且为食物增添营养价值!味道同普通yohurt无异,但有大量水果同蕃薯片系面,增添颜色、口感👍😍轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉($78)带子轻轻一煎爽口咖!而且食落黑松露嘅味都几重,加埋菠菜、牛肝菌,好食之余又够晒健康!千层红豆抹茶蛋糕($68)每日新鲜制造,限量供应!抹茶同红豆好夹🥰cream又滑,系略嫌皮唔够薄同可以再多啲layers😚系一间食完唔会觉得好Heavy嘅餐厅~几健康,会再去!

蓝色螺旋藻乳酪碗($78)

轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉($78)

千层红豆抹茶蛋糕($68)

系一间食完唔会觉得好Heavy嘅餐厅~几健康,会再去!