2017-11-16
之前行过已经想食㗎啦,所以今次一于捉番男朋友过嚟一齐试由于我地7点到就去到,时间尙早,所以人唔多不过愈坐愈多人,如果想倾计谈心嘅,不妨早啲过去!食物种类都算多,有Burger、Pasta、Pizza,仲有扒据,真系花多眼乱!哈哈不过由于我地食完下午茶先嚟,所以今次都系以小食为主呢款系香煎鹅肝多士配无花果酱$148。鹅肝食落外脆内软滑,一啖入口,油分慢慢渗出嚟,配埋多士同无花果一齐食,感觉清新得嚟亦无咁腻,唔错之后呢款系香煎北海道带子鲜果藜麦沙律$158。潮流兴食超级食物,估唔到酒吧都追上潮流,整咗个藜麦沙律带子烧得好靓,火喉啱啱好,外层脆脆地咁,唔错之于藜麦沙律口感比较湿润,入面仲食到啲青苹果,成个菜都好健康,啱女仔食最后再一人一杯Margarita $78,一路食一路饮,再一路吹水正!如果日日都可以咁就好啦!
不过由于我地食完下午茶先嚟,所以今次都系以小食为主