2017-11-16
之前行過已經想食㗎啦,所以今次一於捉番男朋友過嚟一齊試由於我地7點到就去到,時間尙早,所以人唔多不過愈坐愈多人,如果想傾計談心嘅,不妨早啲過去!食物種類都算多,有Burger、Pasta、Pizza,仲有扒据,真係花多眼亂!哈哈不過由於我地食完下午茶先嚟,所以今次都係以小食為主呢款係香煎鵝肝多士配無花果醬$148。鵝肝食落外脆內軟滑,一啖入口,油分慢慢滲出嚟,配埋多士同無花果一齊食,感覺清新得嚟亦無咁膩,唔錯之後呢款係香煎北海道帶子鮮果藜麥沙律$158。潮流興食超級食物,估唔到酒吧都追上潮流,整咗個藜麥沙律帶子燒得好靚,火喉啱啱好,外層脆脆地咁,唔錯之於藜麥沙律口感比較濕潤,入面仲食到啲青蘋果,成個菜都好健康,啱女仔食最後再一人一杯Margarita $78,一路食一路飲,再一路吹水正!如果日日都可以咁就好啦!
不過由於我地食完下午茶先嚟,所以今次都係以小食為主