Openrice揾铜锣湾食咩好见到呢间日式Fusion餐厅都几受欢迎无理由唔去嘅餐厅工业风装修对住维港景色真系好打卡able甲罗烧龙虾汁海鲜意粉 -  满满嘅蟹膏,蟹肉同蟹籽。个sauce好creamy,浓蟹味多过龙虾味。都几多海鲜粒,由于好钟意食蟹膏所以我系好满足嘅☺️M5和牛寿喜烧温泉蛋意大利饭 - 试左少少个饭,意大利米煮得软硬度适中。但寿喜烧黎讲略嫌少左阵甜味。我对面个位话似食紧某连锁店嘅牛肉饭大家都+48配饮品同是日甜品白桃柚子茶 - 餐前就咁饮都已经觉得佢好清新。茶底好香带点新鲜白桃香 。食完哂所有野再饮就发现更加清新柚子味都突出香蕉朱古力咖啡 - 其实呢个配搭对我黎讲真系无得输🤩朱古力慕丝蛋糕 -  朱古力味够浓但偏甜,如果面头Ganache可以再多少少黑朱古力嘅甘苦味就会再平衡啲整体上唔错可以再去试下其他食物同饮品
Openrice揾铜锣湾食咩好
见到呢间日式Fusion餐厅都几受欢迎无理由唔去嘅