餐厅: 壹.01
资讯:

呢间店内灯光都几充足光2人枱既坐位坐得都不算迫而且便当种类都算几多选择所以人流都算几多服务员态度都几好抹枱, 对应都好有效率而且都有礼价钱真系抵食份量整体都俾得好大方2:30PM 会有9折, 也不用加一同朋友食到饱饱都系未到200➽邪恶蛋之恋(芋泥肉松蛋卷)$39 🉐这个配搭好食芋泥本身做得粉淋, 而甜, 口感好食配埋肉松同鸡蛋, 整体都好夹➽101 芒果鲁肉饭 $58 🉐睇MENU 时佢都自己话「睇落小奇怪, 食落好和谐」可能本身我都几喜欢食芒果, 而且佢用既芒果肉整体都算甜所以配落鲁肉度都唔错甜甜地加埋鲁肉肥肥地既混合, 我个人系几喜欢既➽蜜汁台湾肠 $15 🉐这个肠几好食蜜汁甜甜地好食, 而且佢炸得够脆边所以唔错➽苏子青瓜手撕鸡 $25这是冻食的份量也是挺多味道方面可以再入味更多及加多一D 汁, 就更好了➽全手作芋头鲜奶(中) $24 🉐要赞下佢地做芋泥做得真系几好食佢地将好粉甜身既芋头肉放入鲜奶度, 好食而且芋泥量好多, 差不多有接近半支既份量配合滑既鲜奶, 系几好饮不过最尾要好用力咁吸食D 芋泥肉, 不然好多留系底, 哈哈➽花雕醉鸡肾 $32份量好多是带有轻微既酒味整体味道也
呢间店内灯光都几充足光
2人枱既坐位坐得都不算迫
而且便当种类都算几多选择
所以人流都算几多

服务员态度都几好
抹枱, 对应都好有效率
而且都有礼

价钱真系抵食
份量整体都俾得好大方
2:30PM 会有9折, 也不用加一
同朋友食到饱饱都系未到200
➽邪恶蛋之恋(芋泥肉松蛋卷)$39 🉐
这个配搭好食
芋泥本身做得粉淋, 而甜, 口感好食
配埋肉松同鸡蛋, 整体都好夹
➽101 芒果鲁肉饭 $58 🉐
睇MENU 时佢都自己话「睇落小奇怪, 食落好和谐」
可能本身我都几喜欢食芒果, 而且佢用既芒果肉整体都算甜
所以配落鲁肉度都唔错
甜甜地加埋鲁肉肥肥地既混合, 我个人系几喜欢既
➽蜜汁台湾肠 $15 🉐
这个肠几好食
蜜汁甜甜地好食, 而且佢炸得够脆边
所以唔错
➽苏子青瓜手撕鸡 $25
这是冻食的
份量也是挺多
味道方面可以再入味更多及加多一D 汁, 就更好了
➽全手作芋头鲜奶(中) $24 🉐
要赞下佢地做芋泥做得真系几好食
佢地将好粉甜身既芋头肉放入鲜奶度, 好食
而且芋泥量好多, 差不多有接近半支既份量
配合滑既鲜奶, 系几好饮
不过最尾要好用力咁吸食D 芋泥肉, 不然好多留系底, 哈哈
➽花雕醉鸡肾 $32
份量好多
是带有轻微既酒味
整体味道也不重不咸
如果佢可以把鸡肾切片就更好了, 因为原只的鸡肾太大件了
细片细片食会更享受
2022-09-09
$96.5 (晚餐)