Shanghai Hairy Crab Feast❤️🦀🦀🦀🥢..入秋了。。又系食大闸蟹🦀 季节。上网见到最近主打上海菜既夏面馆🥢 最近推出左蟹粉宴,而且用上100% 手拆江苏蟹粉,有11道菜式,价钱不贵,亲民贴地又抵食,感觉好吸引呢。🦀 ll 🦀酸辣汤、哆唻咪、五小碟 蟹籽扒菜芯、蟹粉小笼包乌金蟹粉拌面、姜茶汤丸前菜5小碟✨ 包括:糖醋小排、鸡丝粉皮、镇江水晶肉、蒜香四季豆、腐皮素鹅。单点都要百多元,以套餐价钱来说超值呢。餐厅主打哆唻咪✨,以一両浓郁蟹黄,加上二両蟹粉,配三両清甜鲜美虾仁,味道层次多变。用来拌饭拌面吃感觉不错。另一主打小笼包✨,大大粒满有汤汁有鲜味,但若然蟹粉味浓一点重一点更完美呢。以乌金蟹粉拌以墨鱼汁制成既面条🍜,一金💛一黑🖤 形式强烈对比,感觉吸引。而且面条带粗吸收蟹粉同吃,令呢条生色不少。最后食蟹过后,不少得驱寒之选:姜汁汤丸🍡,够姜而汤丸烟韧,滋润亦姜味浓浓,喜欢呢。..🔆11道菜矜贵蟹粉宴 (原价: $712/两位) 💡于togetda订购,可享限时优惠 买一送一 !📲网上限定,立即预订:https://bit.ly/2Y5ykBu别错过喔❣️..×××××ש

🦀 l[十一重蟹粉宴]l 🦀
酸辣汤、哆唻咪、五小碟
蟹籽扒菜芯、蟹粉小笼包
乌金蟹粉拌面、姜茶汤丸

🔆11道菜矜贵蟹粉宴 (原价: $712/两位)
💡于togetda订购,可享限时优惠 买一送一 !

别错过喔❣️
×××[夏面馆]×××