2024-06-11
💜黑门水产💜以前去黑面水产食嘢都系一啲比较节日性嘅活动先会嚟,因为价钱就比较贵,但系而家佢嘅餐厅Menu转左,价钱比较亲密,人均$200-$300!嘢食质素都系保持🧡云丹鱼籽和牛寿司🍣呢件寿司和牛入口即溶,牛肉嘅牛香味布满成个口腔!(*≧ω≦)烧翠肉瓜翠玉瓜烧得好香~咬落去冇草青味,反而又瓜嘅甜味👍香草腩肉车厘茄卷车厘茄比猪肉包住,食落有双重嘅口感!!牛肉金菇卷金菇札得好实,牛肉都好入味😽豚肉芦笋卷芦笋冇筋,亦都好爽口!蟹油蒜烧帆立贝🦪🦀呢个帆立贝好出色,店员会帮你将帆立贝烧熟,成个过程好治愈!佢将满满嘅蟹油再加蒜一齐烧,令到蒜味完全融入咗喺海鲜入面,提升咗鲜味!佢嘅蒜蓉食落都好出色🫶🫶🫶海胆蟹味噌甲罗烧🦀甲罗烧都系有店员会帮你烧好!今次我哋拣有海胆、蟹肉、鹌鹑蛋…烧熟咗之后,配埋饼干食好正😽😽😻赤鬼海老天反卷🦐🍤呢个饭卷出奇地好食,佢入边嘅炸虾炸得好脆,亦都有调配特别嘅酱汁🩷❤️❤️佢将沙律酱加咗啲辣~你食完一嚿之后就会好想再食吓一旧💞
云丹鱼籽和牛寿司🍣
烧翠肉瓜
翠玉瓜烧得好香~咬落去冇草青味,反而又瓜嘅甜味👍
香草腩肉车厘茄卷
车厘茄比猪肉包住,食落有双重嘅口感!!
牛肉金菇卷
金菇札得好实,牛肉都好入味😽
豚肉芦笋卷
芦笋冇筋,亦都好爽口!
蟹油蒜烧帆立贝🦪🦀
呢个帆立贝好出色,店员会帮你将帆立贝烧熟,成个过程好治愈!
佢嘅蒜蓉食落都好出色🫶🫶🫶
海胆蟹味噌甲罗烧🦀