2024-07-17 51 浏览
元朗小巷日式和风面店🍜面面俱到-面全食 配寿喜烧汤面 $88(牛肋条、豚软骨、猪皮脆脆、虎虾、蟹肉、鸣门卷、味付笋片、葱花、紫菜丝、芝麻、炸干葱)首先汤底寿喜烧都比较浓郁偏向少少甜,但系总体上嘅口感浓密丰富而且重有香浓酱油味,所以喺配上我哋拣咗乌冬上面会比较入味同埋配搭啲,再加上性价比超多嘅配𩠌,唔可以唔提就算佢加咗海鲜有虎虾同蟹肉都唔会太腥,反而更加突出咗海鲜嘅鲜味,现已浸住咗牛肋条同豚软骨,汤底慢慢吸收咗佢哋嘅精华变得越嚟越香浓,越嚟越惹味!🍜酱油慢煮猪软骨配脆脆猪皮豚骨汤面 $62(豚软骨、猪皮脆脆、鸣门卷、味付笋片、葱花、紫菜丝、芝麻、炸干葱)另一个我哋就拣咗豚骨汤面,本身汤底已经好入味浓郁,再加埋大量嘅豚软骨,令到佢更加香甜滋味,比较有惊喜嘅就系豚软骨已经烹调到好腍好腍,真系食落去豚肉嘅酱汁真系会喺个口腔度爆发,令你想食完一旧有一旧,另外要提嘅就系猪皮,真系炸得好金黄香脆,你可以汤底食又得,就咁当炸物就得,真系多重嘅享受!✅可选日本赞岐乌冬或香港传统手工蛋面🆙升级沙律套餐附饮品+$12🆙升级唐扬炸鸡套餐附饮品+$12椒盐炸鸡软骨 $32面面俱到 (元朗)元朗凤攸南街3号好顺景
元朗小巷日式和风面店

🍜面面俱到-面全食 配寿喜烧汤面 $88

🍜酱油慢煮猪软骨配脆脆猪皮豚骨汤面 $62

✅可选日本赞岐乌冬或香港传统手工蛋面
🆙升级沙律套餐附饮品+$12

🆙升级唐扬炸鸡套餐附饮品+$12

椒盐炸鸡软骨 $32

面面俱到 (元朗)
元朗凤攸南街3号好顺景大厦1座地下48号舖