2024-02-08 43 浏览
今日早左放工,有D肚饿😅,又想同同事吹水倾偈,于是我地去左位于元朗锦上路盈汇坊以鹿角🫎蕨为主题嘅CP Cafe食嘢,呢度环境好恬静,用货柜组成嘅餐厅非常特别,而且有分室内同室外嘅座位,嚟紧仲有室内花园🥰👏🏻去到已经见到猫店长坐镇啦,猫店长非常淡定,一啲都唔惊人,我仲抱过佢啊😍,超级乖👍👍👍餐厅墙上挂满鹿角蕨嘅植物,尤如置身于大自然当中,好Relax🌿🎋🌴☘️卡邦尼意粉🍝经典卡邦尼意,意粉煮得软硬适中,简单以烟肉🥓芝士、蛋和黑胡椒碎,已经好好食,Creamy 得嚟又唔腻👍😋🍀慢煮鸡胸肉配香橙沙律🥗🐔鸡肉好嫩滑,配有香橙🍊肉及酸酸甜甜嘅橙香汁,将新鲜沙律菜捞埋一齐嚟食,清新又健康👍👍👍🍀牛奶咖啡☕️好靓嘅拉花,偏果仁味 ,比较nutty,正👍😍🍀无糖青柠梳打🍹新鲜青柠,无糖,健康又解渴😆👍

☘️卡邦尼意粉🍝

🍀慢煮鸡胸肉配香橙沙律🥗🐔

🍀牛奶咖啡☕️
好靓嘅拉花,偏果仁味 ,比较nutty,正👍😍

🍀无糖青柠梳打🍹
新鲜青柠,无糖,健康又解渴😆👍