2022-10-30
听人介绍呢间餐厅又多嘢食拣又抵食,一于嚟睇下!都几多人等位,而且门口已经写满晒有优惠价嘅餐牌,真系好抵🤑!呢款小食拼盘除咗虾片🦐,鱼手指🐟,仲有我最爱嘅芝麻鸡翼🐥,仲有榴梿炸弹同流心芝士波~虾片上面有七味粉,略带辣味🌶,但每块都好松好脆~芝麻鸡翼炸得好脆,隔离台嘅人都有单点~而另一半就喜欢食榴梿炸弹💣~芝士烧扇贝比较浓味,但烧焦嘅芝士好香🧀,夹埋扇贝就啱啱好🦪~我真系好钟意食烧牛舌👅最钟意佢好软熟,又有好香嘅油份同埋牛味🐮🐮叫大茄烧真系无错🍆,条茄子真系好大条!最怕茄子烧唔熟,条脷会好痕...但佢哋烧到全条茄子都软晒,又够多汁,配埋大量嘅蒜蓉就好好味🧄🧄蜜汁墨鱼丸嘅感觉好似去bbq烧丸子咁🍡有啲甜甜地又烧得好香~佢哋除咗好多烧物,仲有唔少刺身,寿司🍣同手卷选择,而且都几抵食~呢个带子刺身几新鲜几甜,早知叫10片🙈油甘鱼比较重油份,好新鲜无雪味~有三文鱼籽当然要嗌🗣!三文鱼籽比较细粒,但份量都ok~而且唔会太咸,好香好香嘅三文鱼籽鲜甜味😋一向都喜欢食寿喜烧🍲,因为汤底甜甜地,再索晒啲牛肉🐂同蔬菜🥬嘅鲜甜味~个底仲有啲粉丝,净食呢个都够饱👍啤酒超大杯好抵饮🍻,佢仲有其他水果味可以拣~另外仲
虾片上面有七味粉,略带辣味🌶,但每块都好松好脆~
芝麻鸡翼炸得好脆,隔离台嘅人都有单点~
而另一半就喜欢食榴梿炸弹💣~
我真系好钟意食烧牛舌👅
最钟意佢好软熟,又有好香嘅油份同埋牛味🐮🐮
叫大茄烧真系无错🍆,条茄子真系好大条!
最怕茄子烧唔熟,条脷会好痕...
蜜汁墨鱼丸嘅感觉好似去bbq烧丸子咁🍡
有啲甜甜地又烧得好香~
呢个带子刺身几新鲜几甜,早知叫10片🙈
油甘鱼比较重油份,好新鲜无雪味~
有三文鱼籽当然要嗌🗣!
三文鱼籽比较细粒,但份量都ok~
而且唔会太咸,好香好香嘅三文鱼籽鲜甜味😋
个底仲有啲粉丝,净食呢个都够饱👍
啤酒超大杯好抵饮🍻,佢仲有其他水果味可以拣~
另外仲叫咗个苹果梳打🍎~
甜甜地,最特别系反转用酒杯上,打卡一流~
万圣节临近🎃,佢哋仲揾咗画师喺门口帮大家画手画面🖍,佢画嘅公仔超靓超可爱💗!
我等紧入座时,都见到有小朋友去画~
想画个烂面装都ok,我见到有个侍应画咗,真到吓咗一吓😂😂
叫到成台都系嘢,两个人食到捧住个肚都只系五百零蚊,真系几抵食~
难怪咁满,仲咁多人排队添!