2024-11-29
尖椒炒猪颈肉 $108通常呢个川菜店出现比较多,咁岩见到有仲转左做猪颈肉就试试佢。呢个味道好丰富,因为佢仲加左洋葱所以食落除左辣仲会带少少甜味!口感层次都丰富左好多!辣味就唔洗讲,大概系小辣至中辣之间,但唔会keep住辣!配埋猪颈肉爽口层次系一个超级白饭杀手!🥰酱油小炒皇 $108小炒王嚟讲呢个都算几新颖,系我第一次食呢一类嘅小炒王,因为呢碟小炒王有烧肉另外虾干、韭菜同腰果都好多,食起上黎好有口感例牌烧鹅$138小编中意食烧鹅,但系又冇话特定咩部位比较中意,整得好食就冇问题!叫个例牌仲可以抽下奖比少少期待感!平时都系上庄比较多,冇咁多肥!平时keepfit开嘅小编矛盾感会冇咁大!🤣今次抽到下庄,绝系中左大奖,又够肥又有皮,趁热食绝对系金石良言!之前都食过聚丰!佢地嘅烧鹅绝对系元朗头三!所以小编黎到点叫都冇问题!佢地烧鹅皮脆肉嫩!真系食薄脆咁!加埋鹅油香都算系天花板!
酱油小炒皇 $108
另外虾干、韭菜同腰果都好多,食起上黎好有口感
例牌烧鹅$138