𓂃𖠚∗ᤲ𑀇· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ▎最近 ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ 见到唔少人介绍开心果主野食  朋友见 ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ 9月有主菜餐牌单点正价7折优惠就嚟到元朗 ʏᴏʜᴏ ᴍᴀʟʟ — 바다앞 테라스 嚟转韩式轻食今之嚟到 朋友主打想试唔知开唔开心嘅「 开心果蜜糖窝夫 」乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭 𓋪 拌上酱料 味道带俾人一种西班牙海鲜饭感觉口感 ᴄʀᴇᴀᴍʏ 卖相青青粉粉的 色香味俱全 八爪鱼半生半熟 爽脆弹牙 而面头嘅芝士、沙律酱 令成件事带咸香得嚟又唔会有太肥腻嘅口感极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭 𓋪 由弹牙八爪鱼、蛋丝、青瓜丝、萝卜丝、微辣泡菜组成 惹味得嚟 口感又丰富 唔系好食开辣嘅得地 就觉得太过辣了 开心果蜜糖窝夫 𓋪 系朋友钟意嘅窝夫甜品 窝夫厚身 入口松软 口感一流窝夫甜品极身嘅开心果酱 味道夹得几好 有粉粉砂糖底感觉 浓甜而不腻而值得一提下旁边伴碟嘅 「 韩式焦糖饼 」好出式 好好味 朋友赞口不绝 人生迷芒的芒果沙冰𓋪 大大旧芒果系面头 鲜甜果肉 酸甜多汁 份量十足 芒果沙冰 芒味香浓 解辣一流 如果中间再加啲 鲜果肉 系沙冰就更出色☺️ 济洲柑橘乳酸梳打
𓂃𖠚∗ᤲ𑀇

▎最近 ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ 见到唔少人介绍开心果主野食
朋友见 ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ 9月有主菜餐牌单点正价7折优惠
今之嚟到 朋友主打想试唔知开唔开心嘅「 开心果蜜糖窝夫 」

济洲柑橘乳酸梳打 𓋪 卖相一层层 有齐橙色、色、梳打色 成件事好 ɪɢᴀʙʟᴇ
夏日佳品 底层济州柑 鲜甜多汁而闻名 配埋乳酸梳打 带嚟满满可尔必思味道

🜸
▸ 开心果蜜糖窝夫 ┅ HKD 138
▸ 济洲柑橘乳酸梳打 (C) ┅ HKD 48
▸ 乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭 ┅ HKD 115
▸ 人生迷芒的芒果沙冰 (C) ┅ HKD 68
▸ 极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭 ┅ HKD 132

𖡘𖤣 (˙-˙ ٥) (˙-˙ ٥)
· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·

𓌈˒˒   ᴛᴇʀʀᴀᴄᴇ ɪɴ ꜱᴇᴀꜱɪᴅᴇ 바다 앞 테라스   𓂃𖠚∗ᤲ𑀇 ❀
❜ 元朗朗日路9号形点 I L2楼2056号舖
Shop 2056, L2/F, YOHO MALL I, 9 Long Yat Road, Yuen Long
— @terrace.in.seaside.hk @yohomallhk

‎‎܀
‎‎܀ Follow @chillfood.basis for more 📸
2024-09-25
  • 开心果蜜糖窝夫
  • 济洲柑橘乳酸梳打 (C)
  • 乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭
  • 人生迷芒的芒果沙冰 (C)
  • 极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭