2021-03-09 121 浏览
Burberry Pancake ($90)Blueberry, raspberry , lemon zest with blackcurrent sauce🥞食材比较酸甜,属于开胃既pancake。Benedict Pancake ($110)个人比较钟意咸既pancake🤣我觉得Benedict比Burberry好d。仲有粉红色碟上菜好可爱,卖相系加分既。但系Panckae 整体麻麻😣有d失望。Pancake无蛋香味,口感偏干同硬,唔够松软,有好大进步空间。The Bomb ($50)姜啤🍺、柠檬汁、expresso☕️,tonic water加埋就同个名一样💣味蕾跟住吓亲🥴Ying Yang ($50)Earl grey 加expresso 偏酸既味道🥲 个人唔系咁接受到酸既咖啡🍋 所以接受唔到味道太刺激既朋友可以点翻普通coffee试下先🤫食物咖啡一般,未必会回头😖•小店但系设计方面好👌🏾 ,cafe既每个corner设计都好detail 📷

Burberry Pancake ($90)

Benedict Pancake ($110)

The Bomb ($50)

Ying Yang ($50)

食物咖啡一般,未必会回头😖