2017-07-29 1750 浏览
Tony Wong终于开到来元朗,唔使再去第二区先有得食啦!今日试左芒果四重奏同埋榛子班戟梳孚厘伴云呢拿雪糕~芒果四重奏:四样当中我最欣赏系芒果雪芭同芒果拿破仑,雪芭微酸带芒果清香,夏天最啱食,拿破仑很香脆,配上甜甜的芒果肉同吉士整体四款都唔会过甜,不错嘅选择榛子班戟梳孚厘配云呢拿雪糕:班戟里面有流心榛子酱,榛子好香唔会过甜,令人吃完一口,已经想吃第二口,配上满满云呢拿籽的云呢拿雪糕,中和口腔里的甜味,呢个组合真系无敌其实重试左三杯饮品,柠檬柚子蜜,Beautifly Day果茶,接骨木玫瑰花茶,清清地配甜品再不错。不过唔知系转左餐牌定系呢间舖嘅关系,餐牌选择种类唔多,相比上一次系第二区分店食较小选择,如果多d选择会更开心。

整体四款都唔会过甜,不错嘅选择

芒果四重奏

榛子班戟梳孚厘伴云呢拿雪糕