2021-03-16
最近成日都去西环做嘢,就梗系去附近食下好嘢啦!想忙里偷闲有个空间感受下宁静,就同朋友嚟咗呢间坚尼地城必食既cafe🤤店舖外面以落地玻璃做门面,而店内就挂咗好多唔同既艺术作品🎨,位置亦都绝对唔会挤迫,无论系打卡定系享受美食都一流呀~🤪今次我哋嗌既嘢食有~-慢煮西班牙八爪鱼🐙八爪鱼爽口好味,沙律菜都好新鲜🥗,面包偏松脆,开胃一流!🤪-大虾意粉🦐对于我呢种食虾唔钟意剥壳既人,呢个意粉就啱晒我🤪虾既份量多得嚟又爽口,而意粉呢又酸酸甜甜得嚟好弹牙㖞~🍝-龙虾意大利饭🦞无论系饭同龙虾都好惊喜!首先龙虾大只得嚟好易拆,而且食起上嚟龙虾味都好突出同嫩滑🤤而义大利饭亦都有龙虾汁既精华,好入味呀😋-艺术打印朱古力🌌今次杯朱古力拣咗村上隆花既图案🌼,朋友们有兴趣都可以拣其它图案㗎!唔钟意饮朱古力既朋友仲可以选择咖啡添㗎~出到嚟杯朱古力真系好靓!唔舍得搅匀佢添🥺-朱古力冰榛配热奶特饮🥛🍫几时都话牛奶同朱古力系好夹!🤤望住热牛奶慢慢将朱古力融化真系好治愈~建议可以先倒半杯试下朱古力味够唔够浓🙈
今次我哋嗌既嘢食有~
-慢煮西班牙八爪鱼🐙
八爪鱼爽口好味,沙律菜都好新鲜🥗,面包偏松脆,开胃一流!🤪
-大虾意粉🦐
-龙虾意大利饭🦞