2024-12-18
一个充满幸福感嘅Omasaka 晚餐🥰佢哋有三个晚餐set 选择, 我哋就拣咗❤️Hana ❤️当中佢哋包括有🍣刺身🫶🏻 酒肴 🦀季节料理 🍱寿司 椀物 甜品🍈🫶🏻头盘⭐️京都汤叶 ⭐️矶煮鲍鱼⭐️汁煮黑梅贝🫶🏻之后 鳕鱼白子/香煎白子🤍白子配上葱酸汁柚子皮入口即溶好Creamy ,而煎𠮶只就好香口😍🫶🏻仲有我最爱嘅日本生蚝🦪天妇罗🍤就食得多今次食龙虾天妇罗🦞😍🫶🏻剥皮鱼肝酱配埋鱼肝酱🧡富山冰见鲕鱼配合埋wasabi柚子胡椒冲绳苦瓜甜甜酸酸之后有种回甘嘅味道🤗🫶🏻越前香箱蟹🦀蟹籽蟹膏蟹肉配埋蟹醋🥰呢个菜式充满幸福感真系食到厨师嘅心机🫶🏻❤️每一啖食落去都充满幸福感☺️😍🫶🏻🫶🏻𩽾鰊鱼肝最中饼💚鱼肝整成肝酱放系中饼, 饼底好松化再加埋精心制作嘅鱼肝酱超级好味道,而且仲精心设计,卖相又好靓🤩🫶🏻寿司7贯🍣九州深海池鱼鲜甜口感又爽北海道甜虾好鲜味中拖罗涂上少许酱油好鲜味冬鲛鲽鱼一用上鱼腩位好肥美炙烧过嘅边位口中即时渗出鱼油香,口感丰富个马粪海胆真系不得了, 钟意食海胆嘅朋友真系可以成版食晒😂仲有我最爱嘅拖罗手卷😍食完之后仲有一碗热辣辣嘅鱼汤,好啱今时今日
佢哋有三个晚餐set 选择, 我哋就拣咗❤️Hana ❤️
🫶🏻头盘
九州深海池鱼鲜甜口感又爽
北海道甜虾好鲜味
中拖罗涂上少许酱油好鲜味
冬鲛鲽鱼一用上鱼腩位好肥美
炙烧过嘅边位口中即时渗出鱼油香,口感丰富
个马粪海胆真系不得了, 钟意食海胆嘅朋友真系可以成版食晒😂
仲有我最爱嘅拖罗手卷😍
食完之后仲有一碗热辣辣嘅鱼汤,好啱今时今日嘅天气🥰饮完暖笠笠😚
甜品就有福冈嘅🍈蜜瓜, 又甜又清新😘
👨🏻🍳厨师同店员都超级细心, 服务质素又劲好, 佢哋仲有室内花园环境又好靓而且2楼仲有间文具舖添, 有机会大家都可以去试吓😉