2022-08-25 18 浏览
喺門口出面行入餐廳已經覺得好有格調,上到去覺得個氣氛幾好,而且啲嘢食都唔錯啊好食!我覺得佢啲嘢食比較特別,串燒類型種類特別,佢有好多日本串燒店冇嘅食材,例如燒雞冠,雞頸肉,感覺幾特別😆我哋都叫咗好多嘢食,我幾鍾意佢嘅蟹肉菠菜沙律,佢係配芝麻醬,感覺好開胃另外仲有蟹肉豆腐我都好鍾意❤️豆腐好啊而且有蟹嘅味道,而且上面會有蟹籽,佢有三款係指橙色綠色同埋黑色,不過我覺得味道一樣哈哈可能係我唔識分都仲叫咗其他串燒,燒粟米、翠玉瓜、牛柳、牛舌、雞軟骨、鮑魚、雞翼、荔枝豬肉卷、雞湯茶漬飯等等😛一邊食串燒一邊飲清酒幾寫意,然後繼續同朋友傾偈,傾吓已經好夜了,所以幾鍾意嗰度嘅氣氛另外我幾鍾意佢上菜嘅速度,串燒嚟講都幾快,我哋咁啱坐喺吧枱所以可以望住佢煮嘢食😆

2022-08-22