2023-09-06
之前 #lunch 食过呢间唔错 今晚同朋友庆生都拣咗呢到 我哋嗌咗墨西哥粟米脆片🌽配蕃茄莎莎🍅酸忌廉🍦牛油果酱🥑好有诚意有烧过嘅粟米脆片 上面重有芝士🧀️牛油果酱唔会太腻 酸忌廉嘅配搭几impressive😙明太子鸡翼🫅唔使lur骨咬落啖啖肉😋唔会太咸 适合钟意清淡口味人士阿根廷虎虾龙虾汁忌廉意粉🦞唔使摵虾 啱晒我哋🤩啲龙虾汁真系巨多 每啖都食到极浓龙虾膏味😯😯香煎乳鸽伴焦糖苹果汁 杂菌薯团🕊️一上碟好色彩缤纷 重有紫椰菜花🪻本身见到乳鸽红红地有啲紧张🫨店员讲返系用50度慢煮 慢煮前本身熟晒 即刻放心食用🫡的确几嫩滑😋薯团都好得意🥰绿茶红豆麻糬卷蛋糕🎂因为系庆生帮我哋画咗碟好靓😍睇得出麻糬系自家制 个蛋糕甜得嚟唔会腻 重有真红豆粒🫘除咗食嘢 佢哋重有自家制杯垫可以买 都真系几靓🤩📍 Zero Z旺角弥敦道562号4楼
墨西哥粟米脆片🌽配蕃茄莎
除咗食嘢 佢哋重有自家制杯垫可以买 都真系几靓🤩