呢间日本时尚生活概念饮食热点🇯🇵全新推出秋祭割引优惠 以铁板烧, 天妇罗同炭火串烧三大专区美食 推出三款超值一人前套餐🤩款款都劲吸引 即刻试试佢🤘🏻.📌沙律、茶碗蒸、味噌汤及渍物沙律菜用左黑醋好清新🥗茶碗蒸超滑溜 鸡蛋同高汤味够浓香🥚入面仲有啲冬菇, 白果同虾肉 都足料🍄🦐味噌汤个味好浓郁 仲有啲炸腐皮同海带🍲渍物酸酸咸咸 可以解下腻🥒.📌铁板烧套餐 $338加拿大银鳕鱼摆盘好靓 鱼皮煎到脆卜卜 鱼扒外面微脆 肉质唔会太鞋 但就冇乜鱼鲜味🐟美国肉眼可以薄烧/厚烧🥩拣左厚烧五成熟🔥系好似一口牛咁 口感超正 好软淋又入味 不过都系冇乜牛香🐮旁边嘅时令野菜炒得好有镬气🥬铁板蒜香和牛樱花虾炒饭有惊喜 饭粒粒分明 好香口但完全唔油腻😚 .📌炭火串烧套餐 $338以正宗日本备长炭烹调大厨精选嘅八款特式串烧🇯🇵好有omakase嘅感觉👨🏻‍🍳食落炭烧香十足 同平时啲串烧真系有分别♨️最推介串烧必食嘅免治鸡肉棒✨鸡肉再加爽脆鸡软骨好有咬口 配埋酱油蛋汁perfect🍳紫苏牛油虾好得意 系用紫苏叶包住原只虾 除左鲜甜味仲多左层香叶味 唔错🦐日本原只鸡翼烧到外皮好香脆 不过有少少干硬 但啲肉都滑🐔黑豚腩肉有

📌沙律、茶碗蒸、味噌汤及渍物
套餐前菜

📌铁板烧套餐 $338

📌炭火串烧套餐 $338
炭火串烧套餐
日本原只鸡翼烧到外皮好香脆 不过有少少干硬 但啲肉都滑🐔黑豚腩肉有两串 我估应该系调味唔同?但两款差唔多 都好香黑椒同盐味🧂不过肉质就好鞋🐷银杏串好特别 第一次食 外皮脆入面烟韧😆海老酱茄子酱油味浓郁 好厚肉又juicy🍆蕃茄仔就正常普通🍅
炭火串烧套餐
呢个美国安格斯肉眼牛肉片牛味浓郁好多💕再配埋稻庭乌冬 大满足🥰

📌是日甜品
套餐仲有埋甜品 够晒满足🍮系四款和菓子 仲有得写生日板 好精致呀🎂寒天皮Q弹 麻糬皮软糯😝粉红色有淡淡嘅樱花香配甜甜白豆沙馅 加埋盐味樱花渍 最有和风特色🌸绿色并唔系抺茶味🍵而系艾草麻糬皮 包住红豆馅 几清香🫘最特别系啡色 应该系焦糖味 入面再包住吉士忌廉 好似焦糖布甸🍮我最钟意系黑白芝麻配忌廉馅 唔会好甜又香口🖤🤍
是日甜品

📌两小时无限任饮日本七宝札幌生啤酒 +$100
喺全新升级派对区人均消费满$250(折实价后计算) 就可以额外$100追加🥳放工同朋友食住串烧 饮啤酒 正🍻有分350ml同500ml 想小酌一杯chill吓都可以🫶🏻
两小时无限任饮日本七宝札幌生啤酒

套餐前菜