2025-02-21
日本东京过江龙既千层酥,有大、细、mini三个size,大pie仲可以拣双拼口味,一次满足两个愿望。打包既盒都几靓,送礼都岩。⭐️原味士多啤梨(细) $76两块千层酥夹住吉士忌廉同士多啤梨片,份量都系满满既。酥皮口感酥脆,配埋士多啤梨吉士忌廉味道酸酸甜甜,整体唔会好甜。⭐️开心果忌廉覆盘子(细) $69身为开心果控一定唔会放过有开心果味既甜品,千层酥夹住开心果吉士忌廉,开心果碎加上红莓果类既果肉同酱,酸度比起士多啤梨既高,呢款岩钟意酸酸地既朋友仔,而开心果碎亦增加口感。⭐️柠檬mini pie $38千层酥夹住柠檬吉士忌廉同柠檬丝,柠檬味几出,酸酸地带少少柠檬皮既涩,感觉几清新特别。⭐️提拉米苏mini pie $42千层酥夹住咖啡味吉士忌廉同可可粉,咖啡味道浓郁,满满既忌廉好邪恶,完全系食紧口感丰富 版既Tiramisu。
⭐️原味士多啤梨(细) $76
⭐️开心果忌廉覆盘子(细) $69