餐厅: BRICK LANE (中信大廈)
资讯:

2018-11-13 132 浏览
同星加坡嚟嘅朋友一齐食早餐, 佢哋话想试下呢一间 Brick Lane, 其实我唔知道呢间餐厅 嘅全日早餐有乜嘢吸引力,因为对我嚟讲全港九,新界,离岛嘅全日早餐即所谓嘅 all day breakfast 其实都系差唔多嘅, 总之通通都差唔多, 就系好似倒模咁样一式一样。其实咪就系好似我影呢张相咁样, 总之呢种咁样嘅 all day breakfast 就系有肠,有薯饼,有炒蛋,有火腿, 有茄汁豆,都系咁样, 不过呢度呢一间有丁点特别之处,就系多咗几片烟三文鱼咁啰, 啲火腿叫做好味啲咁啰, 我就忘记咗个价钱,不过都唔系平啦, 总之我觉得呢个价钱,食呢一种咁样嘅早餐,系有啲败家。