2019-06-29
呢间餐厅同啲食评一样完全冇令我失望,系一间好有西餐感觉嘅中东菜。而呢个地方系一个旺中带静嘅街上面。成个晚餐嘅感觉都好chill! 我哋两个人食,叫咗四个菜:1) Falafel (5/5) 同出边食嘅size有少少细过,但系整体口感都良好,外脆内软,同埋上菜时仲系好热辣辣,超级新鲜!2) Hummus (5/5) 同平时嘅差唔多,但系佢嘅pita bread 简直系一流,超级新鲜超级好食,我谂就算系冇hummus,净系食个包都回味无穷。3) Wagyu Hanger (5/5) 冇谂过系呢一间中东菜上面都可以食到咁好食嘅牛,个牛煮得啱啱好, 同啲mustard sauce好夹!4) Cauliflower (不过唔记得咗影相添) (4/5) 呢个唔知系咪佢落得太多yogurt, 令到成碟菜都有少少酸,不过整体都好好,不妨一试。小结: 餐厅无收加一,而系按大家嘅意愿去比小费,所以服务都比较殷勤。
我哋两个人食,叫咗四个菜:
1) Falafel (5/5)
2) Hummus (5/5)
3) Wagyu Hanger (5/5)
小结: