2019-09-02 680 浏览
认识Brass🥄已经几年,今日才有机会尝到。。。可惜是有点失望😐首先坐得很迫,背囊 都唔可以挂喺椅背,因为通道位实在太窄 不过中环地方。。明白的两个人都点了最贵的生牛肉河$125,牛肉算系靓,河粉系弹口得黎偏硬,我觉得可以再软身少少。我加了牛丸。。OK得黎有好轻微的腥。汤系热但吾系滚( 芽庄系好滚的,食到中间汤仲热的),所以当你将芽菜放入汤底后,汤就降温了,但吾立即放下去,芽菜又吾熟会有腥味。讲到汤底,味道都算几好,但又吾够蔡澜𠮶间清甜春卷正常无乜特别。。但都吾够芽庄好食woo另外,热咖啡用练奶~合格整体而言,食物系合格, 个牛河我都畀到80分, 但$125真系 有啲贵,我地再叫左个荔枝soda ,埋单$390。。再黎其会好微啦
不过中环地方。。明白的
。讲到汤底,味道都算几好,但又吾够蔡澜𠮶间清甜

春卷正常无乜特别。。但都吾够芽庄好食woo

另外,热咖啡用练奶~合格