2024-10-27 198 浏览
当日走到尖沙咀念住想揾个地方Chill下 顺便做下电脑野黎到呢一间门口 , 比佢既香味吸引到 ,果一种香味系比较少系香港既cafe闻到 ,浓厚既独特风味我自己其实就未食过西班牙菜,所以觉得好特别想试下先食前菜 肉丸酱都系未食过既香料味 我自己觉得合我口味 ,我唔知西班牙调味系重唔重手,我本身就唔算食好咸好咸果啲 对我黎讲 恰到好处之后到长棍包配白毛猪火腿,火腿本身相信系靓料,因为味道层次系好丰富,唔需要啲咩酱加上个包 经已系好好味 同埋系好Juicy 同个包都系夹 ,包都有佢既香味同火腿既Juicy互相配合到个饭 每个饭都有均匀既调味 唔会忽咸忽冇味 同埋都系好香既异国调味 感觉亦有因应港人口味而作出调整最后埋尾既水果咖啡,我先饮佢地既菠萝汁系好鲜甜,再斋饮佢地既咖啡,再慢慢开始我既工作....我只能讲好舒服咁去享受老板娘都好好人好Nice ,倾倾下发现系西班牙学厨,好有心 特登再将呢一个风味带番黎香港未食过西班牙菜既 仍对香港有信心 留港消费既大家值得去试下呢个大财团都开始缩沙既时代 小店系好需要被发掘

当日走到尖沙咀念住想揾个地方Chill下 顺便做下电脑野
黎到呢一间门口 , 比佢既香味吸引到 ,果一种香味
系比较少系香港既cafe闻到 ,浓厚既独特风味
我自己其实就未食过西班牙菜,所以觉得好特别想试下

我只能讲好舒服咁去享受

未食过西班牙菜既 仍对香港有信心 留港消费既大家