2023-10-01 204 浏览
餐厅在26楼,我哋同䢂仲有一位外籍人士,因为外籍人士先出䢂,餐厅receptionist 正常地serve 佢先,当时receptionist 笑容满面、态度有礼。转个头serve 我&外子,态度180度转变,冷淡敷衍🙄 我好疑惑,究竟我哋边度得罪佢?(Receptionist 系一位身材比较小嘅外籍男士)而其他Staff 正正常常,nice 亦都helpful嘅。食物方面不过不失:mini burger 块牛好juice, pizza 我觉得比较干~ 再加一杯mocktail 同一杯红酒. 有关呢间酒店员工态度有问题,之前都略有所闻,我相信唔系个个staff 都系咁,不过个位receptionist ruined my day, 所以我唔会再去!

(Receptionist 系一位身材比较小嘅外籍男士)

2023-10-01
等候时间
1 分钟 (堂食)