2024-08-30 382 浏览
呢个位之前间牛牛火锅新开都有帮衬过几次, 一开始觉得唔错所以有keep住去, 但质素每况愈下就冇再帮衬, 之后早排见转左而家呢间谂住去试下新野, 入去之后觉得好似同牛牛冇咩分别, 连碗都仲系写住牛牛先知系同一集团, 今次拣左C 澳洲M6和牛餐, QR Code落单+出去自助夹野食同虾拣好汤底坐低佢会先上汤底, 2份牛肉, 如埋送既他他酱焗虾, 睇返上面门口餐牌张相先见到佢话每位2只, 点解我地2个人得2只? 不过都冇所谓, 反正只虾都唔好食, 汤底几香, 牛肉质素都唔错qr code落单睇一睇有咩食, 选择好少, 门口menu写既已经系全部, 不过可以出去夹野食既, 但好多野睇落都干干地好似摆咗好耐咁所以都只系夹咗少少, 第一次食自己夹虾既餐厅, 但我发现我唔系太适合呢种玩法, 亲手夹只虾上黎佢抽搐𠮶下有d不安, 所以夹左一次就冇再夹, 样样都唔啱食唯有主攻肉啦, 因为d肉一碟得4片所以每次都叫2-4碟, 但明明都系点m6和牛, 但总会有碟睇落唔系一样既肉夹左系底都算啦, 再点多2次之后d牛直接变晒下图既质素, 会唔会差太远??见到咁样都冇心情食落去, 埋单走算啦
但明明都系点m6和牛, 但总会有碟睇落唔系一样既肉夹左系底
澳洲M6和牛

见到咁样都冇心情食落去, 埋单走算啦
澳洲M6和牛