2016-02-24
大前日21-2-2016 (Sin)晏昼,OT o既老公要为公司买o野出o黎,咁一齐食个晏先啦,横竖我都要买𩠌,于是o黎禾𪨶邨.o黎到,佢已经排呢间,侍应问我o地坐唔坐bar枱?老公答好,于是即刻可以坐低.睇o左menu后,老公要$68.00o既大门叉烧沾面.我要$58.00o既双层汉堡定食.冇耐,老公o既大门叉烧沾面到o黎,圆形叉烧同长条形叉烧各有两片,男友食先,我后食,我o既双层汉堡定食到o黎,汉堡几厚,口感好松软,内里冇乜其他配料亦唔算干.啲汁咸淡适中,.而饭,面豉汤同冻豆腐都乜问卷调题,老公食o左佢o个半份层汉堡定食后俾我食.面条弹弹地牙,沾上啲汁食,哗!好咸呀!啲汁真系好咸;叉烧肥肥地又够腍,不过虽然系咸,但我食完后,饮埋杯水,成个晏昼都冇饮过水,就算天气干燥我都唔口渴同唔记得饮水,证明佢o地系冇落味精.环境:原本以为bar枱又窄又迫,点知唔系,长枱几深同座位都阔落,美中不足o既系,坐新门口会有啲冻.抵食: 2.5分
冇耐,老公o既大门叉烧沾面到o黎,
我o既双层汉堡定食到o黎,
环境:
抵食: 2.5分