2024-04-26 337 浏览
想食韩式炸鸡嘅时候🐓我一定系推介去Goobne Chicken,虽然系连锁餐厅,但佢啲鸡永远都keep 到水准👍🏻😳韩式鸡蛋卷 $148虽然呢间餐厅出名食烤鸡,但我个人觉得佢嘅蛋卷都系超。超。超出色😍系就算食过好多次都要再去食嘅程度🤏🏻入面有青瓜🥒腌制咗嘅红萝卜🥕午餐肉🐽芝士🧀出面包咗层紫菜🍙然后最外层就系3层鸡蛋皮,鸡蛋皮甜甜哋,入面嘅陷料爽脆同酸酸哋,食落超夹,再加埋啲酱汁一齐食,简直系锦上添花,热辣辣食最正🔥🌟甜辣烤鸡  +  蜜糖蒜香烤鸡 $248终于到咗万众期待嘅烤鸡,睇个卖相已经好吸引,餐厅好贴心咁有几款半半烤鸡,咁就可以试2 款味,唔洗成只都系同一只味咁单调🙆🏻‍♀️甜辣烤鸡🍬🌶️好开胃,有少少辣味令到烤鸡冇咁漏👍🏻蜜糖蒜香烤鸡🧄上面有啲炸蒜,脆卜卜,好好食,加咗蜜糖令到烤鸡蒜味冇咁重🍯呢间啲鸡全部都系用烤焗嘅形式煮,冇炸咁热气同油,又可以keep 到啲肉juicy,啱哂口痕想食炸鸡但又怕肥嘅女仔🤣.呢间系我其中一间好钟意食嘅韩国餐厅,钟意食炸鸡嘅你一定唔可以错过佢呢间嘅烤鸡,更健康,更juicy,食得更放心🤣❤️
韩式鸡蛋卷

韩式鸡蛋卷 $148