2024-09-22 277 浏览
我哋企喺出边等完全冇店员招呼,俾人打尖其他客人喺度阻住都冇人理。咁啱撞到有人走就入咗去坐,点知入去坐隔篱𠮶个人即刻已经放咗个背囊落嚟阻住我得返半个位坐。然后我哋见到第二度有二人枱就即刻调过去坐先舒服返晒。店员完全冇俾过餐牌完全冇俾过任何水,嗌落单佢话叫同事帮我落,之后佢仲叫我出去收银机自己落单。点知落完原来系落咗外卖,我即刻睇到同返佢哋讲佢先退返$6外卖钱俾我。一句唔好意思都冇。嗌咗落单等咗两个面嚟,个苏肉一直都未到差唔多要催佢。眼见其他客人一直喺度等一直喺度等完全所有店员净系聚集喺收银机隔离,冇做过分流,冇做过协助楼面嘅工作,之后仲听到有试食嘅客人嚟到,佢哋好似完全唔知道咩事咁样,仲叫人哋等,然后出边排队嘅人络绎不绝,佢同其他客人一直喺度等。但系啱啱阻住我哋坐𠮶两个人佢霸咗四人枱,另外隔离有张二人枱佢应该都霸埋。店员冇出过任何声就系俾佢哋不断喺度等另外未来嘅四个朋友。等到出边嘅客人都问啲店员你叫我哋入嚟,但系你又唔知嗌到边个?你问返我哋边个先,我哋点会知呢?然后冇安排过任何嘢你究竟有冇人系安排边个坐边度?几时入得等咗好耐?我哋隔篱枱嘅客人嗌咗大半个钟都未有嘢食。相反啱啱坐入嚟嘅人等咗
然后我哋见到第二度有二人枱就即刻调过去坐先舒服返晒。
一句唔好意思都冇。
嗌咗落单等咗两个面嚟,个苏肉一直都未到差唔多要催佢。
我哋隔篱枱嘅客人嗌咗大半个钟都未有嘢食。相反啱啱坐入嚟嘅人等咗2分钟就有嘢食。我睇到都觉得炆憎,简直系非常离谱。呢间舖头冇分流冇安排冇服务不知所谓,大家千祈唔好试。
2024-08-25
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段