招聘中
月薪 (面议)
月薪
月薪
月薪 (面议)
更多好工 (5)
餐厅: Délifrance (環球大廈)
资讯:

2021-07-27 391 浏览
记得我读书嘅年代🙄(远古时代)物资颇贫乏,边有依家嘅人咁幸福,cafe 仲多过七仔以前有得去 #delifrance #delifrancehk 叹个百吉包已经系一件超正嘅事,今日经开中环环球大厦 @delifrancehk 吃个 #simplelunch 回味一下,老老实实今时今日以依个质素而言,真系有啲吾到位 但回忆是无价的 Panini with Tuna Mayo n cheese 当佢普通有馅嘅烘包食就ok Latte 咖啡味道偏淡,亦都唔香。=======================​Delifrance 环球大厦。中环$70
记得我读书嘅年代🙄(远古时代)
物资颇贫乏,边有依家嘅人咁幸福,cafe 仲多过七仔

但回忆是无价的

当佢普通有馅嘅烘包食就ok
Latte
咖啡味道偏淡,亦都唔香。

=======================

​Delifrance