2024-06-07
周末去开𠮶头,未食嘢嘅小编就挂住呢间嘅蛋饼同芋头鲜奶!去到坐满晒人,小编算好彩啱啱有位,坐低就即用QR code落单,啲嘢仲好快送到。星期一至六,晏昼2:30后仲有9折,性价比真系好高👍🏻♥️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 香葱紫菜手撕鸡饭 $59有冇人同小编一样,会叫多葱!!除咗葱,仲有满满手撕鸡肉,厚身又软腍!捞埋啲配菜一齐食,停唔到! ❥ 明明-我不是章鱼烧 $46<新推出>用爽弹花枝丸代替真·章鱼烧,上面再加啲明太子酱,味道又鲜又有啲微辛,好醒胃❥ 蜜汁台湾肠 $15@3台湾肠一分为二,蜜汁挂满成粒,啖啖爽口甜蜜❥ 酥炸花枝丸 $15@3口感爽弹,咬落仲食到粒粒花枝,唔腻❥ 熔岩蛋之恋 $43拉丝芝士火腿蛋饼脆口又Q弹嘅饼皮,加上拉丝嘅芝士,就算系包火腿,咸度啱啱好,小编旋风式清晒❥ 芝·芋头鲜奶 $44❥ 古早红茶 $16芋头鲜奶分别有三层:第一层系特浓芝士奶盖;第二层系鲜奶;第三层系浓稠芋泥,饮落啖啖都好丰富实在古早味红茶饮落清爽,几啱夏天∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵
星期一至六,晏昼2:30后仲有9折,性价比真系好高👍🏻♥️
❥ 香葱紫菜手撕鸡饭 $59
有冇人同小编一样,会叫多葱!!
❥ 明明-我不是章鱼烧 $46
<新推出>
❥ 蜜汁台湾肠 $15@3
台湾肠一分为二,蜜汁挂满成粒,啖啖爽口甜蜜
❥ 酥炸花枝丸 $15@3
口感爽弹,咬落仲食到粒粒花枝,唔腻
❥ 熔岩蛋之恋 $43
拉丝芝士火腿蛋饼
❥ 芝·芋头鲜奶 $44
❥ 古早红茶 $16
古早味红茶饮落清爽,几啱夏天