2022-01-31
—————————————————————🍴美食资讯🍴C餐,任选12款𩠌(另加主食x2) $98汤底:招牌成都麻辣汤主食:火锅面+红薯粉12款𩠌:娃娃菜,芫茜,黑椒牛丸,猪肉丸,肥牛,大肠,午餐肉,牛栢叶,海带,脆皮芝士肠,豆卜专登叫个12款𩠌,同肉公主两个share😹其实个份量系要以「巨量」嚟形容。超级大碗,两个人分绝对够食!个汤底我地叫左中辣,辣度系ok,但麻度就略嫌不足。😢系铺头出面系闻到好浓嘅麻香味,但食落就唔系话好浓郁。不过咁,整体嚟讲都好好食,份量已经赢左。每款𩠌佢都系比两旧,砌砌埋埋其实已经一大堆。————————————————————👑评分味道:3/5环境:3/5价钱:4/5份量:5/5服务:3/5会否推荐:会,但唔洗专登去一间座位阔落,食物性价比平靓正嘅餐厅。表面真系平平无奇,但意外地多人去食,个阵我地去到食已经近下午茶时间,仍然有好多人,不论外卖定堂食都系😂————————————————————
—————————————————————
环境:3/5
价钱:4/5
份量:5/5
服务:3/5
会否推荐:会,但唔洗专登去
————————————————————