2024-11-22
天气冻就要打边炉😆 喺铜锣湾行完街决定要食「牛站」,之前食过质素好高🤩 环境大 干净企理,食物选择好多又高质 食到捧住个肚走😆😆2人晚市消费 $656💰120分钟大满足有3个套餐拣,我哋拣咗「2号 SRF美国极黑和牛片餐」🍽️ 肉食爱好者必点,首先入座就点锅底,今次拣咗好健康开胃嘅蕃茄猪骨汤底🍅 爽口弹牙😋 极黑和牛肉质鲜嫩,油花分布均匀,口感一流 真系食到唔想停🤤🤤 搭配酱料,味道更加出色仲有好多美食,脆鲩鱼片、美国安格斯牛板腱、美颜花胶、封门柳、爽脆墨鱼、西班牙猪五花片、田鸡腿、烧乳鸽皇、海参、帆立贝、美国牛肩胛片、澳洲羊肉片、巴西牛脷托、美国猪梅肉片、花雕酒鸡翼等等,全部都好好味!自助任选区有多款美食,无论系新鲜嘅火锅配料、甜品糕点、前菜、生果,定系各式各样嘅饮品,应有尽有,随心所欲搭配。另外仲有台式鲁肉饭,好惹味😆最后仲有超多款口味雪糕雪条任食😋😋 好满足!
2人晚市消费 $656💰
最后仲有超多款口味雪糕雪条任食😋😋 好满足!